۷ گام بازگشت به روزهای خوب از زبان گرنت کاردون
گرنت کاردون یکی از مشهور ترین و برترین سخنرانان و مربیان حوزه موفقیت و کسب و کار در جهان است که پیش تر به دلیل موفقیتهایی که در زمینه املاک و مستغلات داشته نام تجاریاش به شهرت جهانی رسیده است. کاردون جز آن دسته افراد نیست که ثروت خود را از ارث پدریاش به دست آورده باشد بلکه تمام این موفقیت و ثروت را با تلاش و کار خودش به دست آورده است.
۷ گام بازگشت به روزهای خوب از زبان گرنت کاردون
او نمونه بارز کسی است که موفقیت های خودش را با فراتر رفتن از محدودیت ها کسب نموده و توانسته به این سطح از شهرت در سطح جهان دست پیدا کند که بلیط های سخنرانیهایش در کمتر از یک روز به پایان برسد. گرنت کاردون با ارزش داراییهایی بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار نمونه بارز شخصی است که توانسته با تکیه بر توانایی های خود به موفقیت در زندگی، دست یابد. او روزهای سخت بسیاری را تجربه نموده و شغل های متعددی را انتخاب نموده و شکست های بزرگی را نیز تجربه کرده است.
اما او شخصی است که توانسته از همه سختی ها عبور نموده و مسیر درست را در زندگی پیدا کند. او پس از تجربه همه این سختیها و شکست ها، راه های بیرون آمدن از سختیها و بازگشت به روز های خوب را پیدا نموده که ما قصد داریم در همین مطلب آنها را با شما در میان بگذاریم. در ادامه مطلب ” ۷ گام بازگشت به روزهای خوب از زبان گرنت کاردون “ با “ مدرسه کسب و کار آیا “ همراه باشید.
در دوران رکودی که در سال ۲۰۰۷ در ایالات متحده آمریکا رخ داد، گرنت کاردون حجم زیادی از پول را از دست داد و ضرر بسیار زیادی را متحمل شد تا جایی که او را تقریبا ورشکسته نمود. بعد از این موضوع او تصمیم گرفت تا به زندگی و موقعیتی که سابق داشت بازگردد، به همین خاطر شروع به نوشتن اولین کتاب خود نمود. او بعد از مشکلی که برایش پیش آمد، شروع به مطالعه روشهایی نمود که انسان های موفق با استفاده از آنها توانسته بودند پس از اینکه زندگی شان به آتش کشیده شد، به زندگی عادی بازگردند.
۷ گام که گرنت کاردون توصیه می کند برای بازگشت به روزهای خوب باید برداشته شود
اندوه گذشته را با آغوش باز بپذیر و آن را انکار نکن
مرحله اندوه و ناراحتی با انکار آغاز میشود، اما این احساس هیچ کمکی به ما نمیکند. کاردون معتقد است، زمانی که شما در مقابل اتفاقی که افتاده به سختگی مقاومت میکنید و همه انرژی خود را برای این کار قرار میدهید، ناراحتی و اندوه پیش میآید. همانند آن چه که بلاک باستر در مورد خرید Netflix انجام داد یا مانند مردی که درخواست جدا شدن خانمش را مانند بقیه بحث های عاطفی که داشتهاند در نظر میگیرد.
بر خشم و سرزنش ها غلبه کن
ما معمولا به جای اینکه مسئولیت کاری که کردهایم را قبول کنیم، بیشتر به دنبال پیدا کردن یک قربانی هستیم. گرنت کاردون معتقد است که هر گاه مشکلی پیش آمد ما باید به دنبال نقش خودمان در آن اشتباه بگردیم تا بتوانیم بر مشکلات غلبه و به اوضاع خوب سابق بازگردیم.
از امید دادن واهی و چانه زنی دست بردار
امید داشتن یک تدبیر نیست. در این مرحله از دست و پنجه نرم کردن با مشکلات، ما معمولا به دنبال یک شوالیه هستیم تا ناگهان ظاهر شده و مشکلات ما را حل کند. در واقع امیدواریم تا چنین اتفاقی برای ما بیفتد. این موضوع دقیقا پایینترین سطح از پذیرفتن مسئولیت اتفاقات توسط ما را نشان میدهد. مسئولیتی که باید بپذیریم تا هر چه سریع تر بتوانیم بر مشکلات پیروز شویم.
بی تفاوتی را از بین ببر
کاردون مثالهایی در این باره برای ما میزند که بتوانیم مطلب را بهتر درک کنیم، به طور مثال مدیر شرکتی که پس از شکست خوردن یک کمپین تبلیغاتی مجموعهاش تصمیم میگیرد که دیگر کلا تبلیغات انجام ندهد یا مثلا همسری که به جای تصمیم برای حل مشکلات زندگیاش تصمیم به جدایی میگیرد. در این مرحله ما واقعیت تغییر پیش آمده را قبول کرده ایم اما از اینکه کار درست را انجام بدهیم سر باز میزنیم. به این مرحله، مرحله بی تفاوتی هم گفته میشود. مرحله ای که باید سریعا از آن رد شد و به بی تفاوتی پایان داد.
محدودیت اقدامات و اعمال اشتباه را درک کن
اگر مشکلی که پیش آمده به اندازه کافی بزرگ و عمیق است، با انجام کارهای کوچک و نصفه نیمه نمیتوان مشکل را مرتفع نمود. گرنت کاردون معتقد است این مشکل زمانی پیش میآید که ما مشکل بوجود آمده را قبل از وقوع آن دست کم گرفته بودیم.
از نا امیدی شکست نخور
شکست خوردن از نا امیدی نوع دیگری از بی تفاوتی است و آن بدین معناست که ما کاری که لازم بوده تا بتوانیم بر مشکل فائق بیاییم انجام نداده ایم و به همین دلیل افسرده شدهایم. افسرده شدن از شکستها نوعی بی تفاوتی نسبت به آن شکست است. در این زمینه در مقاله ۷ اشتباه افراد موفق به صورت کامل در مورد افرادی که شکست های موفقی داشتند بحث کردیم.
سعی کن تا به پذیرش واقعی برسی
فقط زمانی که به خودت اجازه بدهی تا واقعیت را بپذیری و با عمق وجودت سختی و مقیاس مشکل ایجاد شده را درک کنی، آن زمان است که میتوانی کاری که درست است را انجام داده و یک قدم صحیح به سمت جلو برداری. کاردون معتقد است پذیرش واقعی زمانی اتفاق میافتد که تو به این درک برسی که به مهارت های جدید، انرژی بیشتر و تعهد نیاز داری. زمانی که از این مرحله عبور کنی، در می یابی که چه هیجانی نسبت به آینده پیش رویت داری و آن زمان است که شروع به برداشتن قدم های لازم برای بازسازی زندگیات خواهی کرد. قدمهایی که این بار، با تفکر مثبت هزاران بار از قدم هایی که در گذشته به سمت پیشرفت بر میداشتی، بلند تر هستند.
سختی و شکست در زندگی همه انسان های موفق اتفاق افتاده و رمز موفقیت این افراد این بوده که از شکست ها نا امید نشده و بلکه هر شکست را آغازی برای فعالیت بیشتر در زندگی خود قرار دادهاند. گرنت کاردون معتقد است شکست سکوی پرتاب انسان های موفق است.
منبع: SUCCESS.COM