کودکان با والدین سخت گیرتر دروغگو تر می شوند

تحقیقات نشان می دهد که اگر والدین در زمان کودکی بر کودکان خود سخت گیری بیش از حد داشته باشند، کودکان آن ها انسان هایی دروغگوتر بار می آیند. پژوهشگران دانشگاه مک گیل کانادا که بر روی رفتار شناسی کودکان فعالیت می کنند می گویند، هر چقدر میزان سخت گیری والدین بر کودکان بیشتر باشد، آنان در فریب دادن والدین خود و همین طور دروغ‌گویی ماهرتر می‌شوند. در ادامه خبر ” کودکان با والدین سخت گیرتر دروغگو تر می شوند “ با ما همراه باشید.

پژوهشگران آمریکایی می گویند، این خصیصه در یک سری از کودکان بیشتر مشاهده می شود و آن دسته افرادی هستند که والدینشان آن ها را به خاطر هر اشتباهی تنبیه می کنند.

پیشنهاد ما برای مطالعه در حوزه بهبود روابط کودک :

 

کودکان با والدین سخت گیرتر دروغگو تر می شوند

این کودکان در نتیجه ی رفتار والدین خود یاد می گیرند چگونه دروغ بگویند تا از شیطنت های خود که مشمول تنبیه والدین می شود، در امان بمانند. تحقیقات نشان داده است هر چه والدین سخت گیری بیشتری نسبت به فرزندان خود داشته باشند، قوه دروغگویی فرزندانشان بیشتر رشد می کند تا بتوانند از خود در برابر تنبیه های احتمالی محافظت کنند.

این موضوع، یک مساله بسیار مهم در سطح جهانی است زیرا اگر کودکان از کودکی یاد بگیرند تا برای هر مساله ای دروغ بگویند تا از برخورد ها در امان بمانند، در زمان بزرگسالی انسان های بسیار فریب کار و خطرناکی خواهند شد که این موضوع برای جامعه جهانی بسیار خطرناک است.

علت پرخاشگری کودکان به دلیل آموزش ضعیف در مدیریت احساسات EQ است.

 

بر اساس تحقیقات ویکتوریا تالوار، روانشناس و کارشناس رشد کودکان در دانشگاه مک گیل، فرزندان والدین سخت گیر برای فرار از تنبیه بیشتر به دروغگویی روی می آورند. به گزارش ایندیپندنت، تالوار دو مدرسه را در غرب آفریقا بررسی کرد، یکی با قوانین سخت گیرانه و دیگری با سیاست های آرام تر.

در هر دو مدرسه، ویکتوریا دانش‌آموزان گروهی را جمع کرد و از آن‌ها خواست که «بازی چشم‌انداز» را انجام دهند، تمرینی که از بچه‌ها می‌خواست اشیاء را فقط بر اساس صدایی که تولید می‌کنند حدس بزنند (بدون نگاه کردن!).

در یک نقطه، شخصی که آزمون را انجام می‌داد، محل را ترک کرد و سپس بازگشت تا از دانش‌آموزان بپرسد که آیا به پاسخ‌ها نگاه می‌کنند یا خیر. (آخرین شیء عمداً صدایی تولید می‌کرد که با آنچه بود مرتبط نبود، بنابراین محققان می‌دانستند که آیا بچه‌ها دروغ می‌گویند یا خیر.) در حالی که پاسخ‌های دانش‌آموزان در مدرسه «آرام» ترکیبی از دروغگوها و راستگویان بود. مکتب «سخت‌گیر» دروغگویان بیشتری داشت. نه تنها این، زبان بدن چشم یا مردمک ها در دروغ گفتن نیز بهتر بودند.

در مصاحبه اخیر با رادیو بی بی سی، فیلیپا پری، روان درمانگر توضیح داد که فرزندپروری سختگیرانه در خانه می تواند تأثیر مشابهی ایجاد کند. پری گفت: وقتی والدین خانواده خود را با مشت آهنین اداره می کنند، “کودک از گفتن حقیقت احساس امنیت نمی کند”، و افزود که نباید تنها سرزنش آنها را به گردن کودکان انداخت زیرا عدم صداقت آنها یک “وضعیت ایجاد شده مشترک” است. و تنبیه آنها برای دروغ گفتن فقط اوضاع را بدتر می کند.

برای سنجش میزان مهارت خود در کنترل احساسات و انتقال آن به کودکان خود می توانید تست هوش هیجانی رایگان مدرسه کسب و کار آیا را انجام دهید.